27 paź 2024, 01:00
TomekD napisał(a):Podany tutaj na Forum przez Kubę sposób dotarcia do danych na MH:
http://www.wtg-gniazdo.org/forum/viewto ... 81#p149881
działa nadal
27 paź 2024, 12:51
27 paź 2024, 14:18
27 paź 2024, 14:43
BasiaJ napisał(a):Przykro mi u mnie nie działa i przekierowuje w miejsce gdzie byłam i skąd pobrałam numer czyli na stronne https://www.myheritage.pl/FP/entry.php?s=205357411 gdzie jest następujący komunikat : Zulewska Web Site
Strona, której szukasz, jest częścią Zulewska Web Site.
To jest prywatna witryna rodzinna
Jeżeli uważasz, że masz dobry powód, aby zostać członkiem tej witryny, skontaktuj się z administratorem witryny, aby poprosić o członkostwo.
Poproś o członkostwo
27 paź 2024, 17:31
27 paź 2024, 18:26
27 paź 2024, 19:31
Slawo napisał(a):Bo to niestety działa tylko dla publicznych drzew, drzewo prywatne jest zamknięte i widoczne tylko dla rodziny czy zaproszonych osób.
Ale z tego co tu widziałem w tym temacie, to osoby mające płatne konto na MH mogą odczytywać wyniki wyszukiwania w prywatnych drzewach. Ale tylko wyniki wyszukiwania, drzewo dla nich nadal jest zamknięte.
BasiaJ napisał(a):Sławo z reguły ta teoria się sprawdza wiele wpisów odczytałam w opisany przez Pana sposób, tego nie mogłam , chociaż jak wspomniałam mamy w rodzinie jedno konto premium opłacone.
27 paź 2024, 19:41
TomekD napisał(a):Slawo napisał(a):Bo to niestety działa tylko dla publicznych drzew, drzewo prywatne jest zamknięte i widoczne tylko dla rodziny czy zaproszonych osób.
Ale z tego co tu widziałem w tym temacie, to osoby mające płatne konto na MH mogą odczytywać wyniki wyszukiwania w prywatnych drzewach. Ale tylko wyniki wyszukiwania, drzewo dla nich nadal jest zamknięte.BasiaJ napisał(a):Sławo z reguły ta teoria się sprawdza wiele wpisów odczytałam w opisany przez Pana sposób, tego nie mogłam , chociaż jak wspomniałam mamy w rodzinie jedno konto premium opłacone.
Ciekawe.
Może zależy to od poziomu abonamentu na MH: Premium/PremiumPlus/Kompletny.
Może też od własnych ustawień w sekcji 'Moja prywatność'.
Ktoś może potwierdzić że z abonamentem MH (jakim?) jest dostęp do danych z 'zamkniętych' drzew ?
27 paź 2024, 23:56
TomekD napisał(a):Ciekawe.
Może zależy to od poziomu abonamentu na MH: Premium/PremiumPlus/Kompletny.
Może też od własnych ustawień w sekcji 'Moja prywatność'.
Ktoś może potwierdzić że z abonamentem MH (jakim?) jest dostęp do danych z 'zamkniętych' drzew ?
28 paź 2024, 12:06
28 paź 2024, 20:59
29 paź 2024, 17:32